Categories - Primary 4
135 posts
0

Primary 4 March Review 4featured

P4-Mar-Review 4 Ans: 1–  2 2–  3 3–  3 4–  2 3   2/3 = 11/3 = 22/6   5–  1 Total number of tourists –>  180 + 160 + 220 + 140 + 220 = 920 140/920 = 7/46   6–  3 Fraction of money Charmaine saved ->  8/8 – 3/8 = 5/8 5/8 × $7208 = $4505 Read more

2
0

Primary 4 CA2 Revision 3featured

P4-CA2-Ex 3 Ans: 1–  376 women 11u –>  2068 1u –>  188 188 × 2 = 376 women   2–  $49 Cost of 25 crates of apples –>  $58 × 25 = $1450 Cost of 3 crates of oranges —  $1597 – $1450 = $147 $147 ÷ 3 = $49   3–  $17 Cost of 6.5 kg of prawns –> Read more

0
0

Primary 4 CA2 Revision 1featured

P4-CA2-Ex 1 Ans: 1–  3 2–  4 3–  3 4– 4 5–  2 29/50 + 7/100 = 58/100 + 7/100 = 65/100 = 0.65   6–  3 7–  1 1/3 ≈ 0.333 0.33 = 0.330 0.330 is smaller than 0.333

4
0

Primary 4 June Review 1featured

P4-June-Review 1 Ans: 1–  3 2–  3 3–  2 4–  4 5–  4 6–   4 7–  4 Lisa –>  4u Michelle –>  5u 4u –>  60 marks 1u –>  15 marks 15 marks × 5 =  75 marks   8–  2 Joshua’s age –>  36 + 3  3/5 = 39  3/5 years old 39   3/5 Read more

2
0

Primary 4 SA1 Revision 5featured

P4-SA1-Ex 5 Ans: 1–  Twelve thousand, seven hundred and ninety-eight 2–  2568 3–  1885 / 1886 /1887 /1888/1889/1891/1892/1893/1894 4–  5/9 5–  875 6–  761         761          ,        12 870     ,     24 969      ,     37 058    , Read more

0
0

Primary 4 March Problem Sums 5featured

P4-PSP-Mar-Ex 5 Ans: 1–  $96 2–  28 sweets If 1 add 12 more sweets to Jacqueline, she will have 1 unit. 4u –>  100 + 12 = 112 112 ÷ 4 = 28 sweets   3–  a ->  $8250   b ->  $2475 Amount of money Melanie spent in January –>  $825 × 2 = $1650 $1650 × 5 = Read more

0
0

Primary 4 February Review 5featured

P4-Feb-Review 5 Ans: 1–  4 2–  4 3–  2 1 whole –>   4 quarters 4 quarters × 3 = 12 quarters   4–  3 5–  2 4 = 36/9 38/9  –  36/9  =  2/9   6–  2 7–  2 Sharon’s mass ->  (64 – 8)/2 = 28 kg Susan’s mass 28 kg + 8 kg Read more

0
Loading...